Titulní stránka   ČESKÉ SDRUŽENÍ PRO TECHNICKÁ ZAŘÍZENÍ
  Agentura ČSTZ  

Pátek, 19. dubna 2024  

  Titulní stránka

 
Vstup:
Jméno:
Heslo:
 
 
\Atmos"
\Honeywell"
REMS
\DRÄGER"
\Junkers"
\Vaillant"
\Regulus"
\Hutira"
Novinky
Učební texty ke zkouškám montérů a revizních techniků na Technické inspekci ČR
Jste v časové tísni při přípravě ke zkouškám montéra nebo revizního technika plynových zařízení na Technické inspekci České republiky?
Nabízíme řešení: pořiďte si učební texty s jednoznačnými a stručnými odpověďmi na zkušební otázky, z nichž jsou generovány náhodným výběrem testy.

 

České sdružení pro technická zařízení vydává již více než deset let učební texty zaměřené na přípravu montážních pracovníků a revizních techniků ke zkouškám na Technické inspekci České republiky (TIČR), v nichž jsou uvedeny jednoznačné a stručné odpovědi na zkušební otázky, z nichž jsou generovány náhodným výběrem testy k získání kvalifikace pro montáže, opravy a revize NTL a STL plynovodů pro veřejnou potřebu na zemní plyn.
V současné době jsou k dispozici následující učební texty s aktuálně používanými otázkami a příslušnými odpověďmi:
 
Název
Rozsah osvědčení
a-g
a1
c1
e2
f1
f2
f3
f4
f5
f6
g1
g2
g3
Učební texty jsou neocenitelnou pomůckou, šetřící čas potřebný k přípravě ke zkoušce. K prohloubení znalostí je samozřejmě nutné průběžné studium stávajících i nově vydávaných předpisů. Toto studium usnadňují informace v podobě komentářů k novým předpisům, odborných stanovisek k aplikaci sporných nebo nekonzistentních ustanovení různých předpisů, informace o šetření nehod Policií ČR, publikované na stránkách přístupných členům ČSTZ.

Výše uvedené Speciály jsou přístupné členům Českého sdružení pro technická zařízení (ČSTZ) se zaplacenou kategorií služeb I, II a III. Nečlenové ČSTZ si je mohou objednat po kliknutí na název Speciálu v tabulce.




   Aktualizace: 06. 03. 2022
|  reklama  |  © ČSTZ 2024  |  webmaster  |